Puh

Hello, hej. 
Dagarna rullar fortfarande på och det börjar öka med folk som dör av Corona viruset. Det har blivit väldigt tjatigt och jag har förståelse för det, men jag är väldigt trött på skiten nu. Hade ju hoppats på att det skulle avta men det har inte riktigt blivit så än.
Folk fortsätter hamstra grejer märkte vi iallafall när vi handlade igår. Ris och pasta var favoriter nämligen. Vi har väl inte riktigt kommit till den punkten med hamstring än men jag får lite ökad förståelse för de som hamstrar när det är så lång leveranstid på tex mathem. 
Aja nog om tråkigheter och vidare till min vardag som också kan uppfattas som tråkig för många.. 😜
Idag tog jag tag i att städa bilen. Dammsugning, torkning och skrubbning av mattorna i bilen. Jag höll på som tusan och blev ändå inte nöjd med resultatet.. Även om det känns väldigt skönt att få det avklarat så blev jag lite besviken över att jag inte kom åt med dammsugaren överallt och inte kunde få mattorna kliniskt rena. Men men.. En förbättring sen innan iaf. 
Jag kände mig helt stel i kroppen efteråt av allt sitta på huk och torka dörrar, lister och sen kräla över bilen för att försöka komma åt med dammsugaren.. Så det känns väldigt skönt att ligga i sängen just nu 😁
Det har även blivit dags för däckbyte och denna säsong tänker jag inte ens försöka göra det själv eller be någon av mina bröder till hjälp. Har bokat med pappa att vi ska åka till där de byter däck så vi slipper hålla på med eländet. Det känns väldigt skönt att bara ha bestämt det liksom. Slippa ha det hängandes över en att hålla på och bli tokig själv med att hålla på. Nä det är verkligen något som jag inte orkar med denna gång. Så får se när vi åker iväg och fixar det. Kanske söndag om allt funkar. Vill egentligen bara få det överstökat. Vill även när jag väl bytt till sommardäcken, att vi ska tvätta bilen utanpå också så att fälgarna får lite putsning. Då har jag en ren och städad bil inför vår/sommar. Väldigt skönt när det är fixat! 
Nu checkar vi ut och försöker sova. Vill spendera lite tid ute imorgon för det skulle bli strålande sol stod det... Härligt isf!
(null)
TB till när Lexus var en liten skrutt 👆🏻

Kommentera här: