Tvättmani

Hello..
Idag har jag fått hjälp av Jesper med att duscha hundarna. Det var verkligen behövligt!! 
De är ju inte så förtjusta i att duscha någon av de, men vi tog in kompostgaller så att de inte kunde försöka springa ut från duschen och blöta ner i hela badrummet. Självklart tog vi en åt gången och den andra fick vänta utanför. Enzo är den som är mest duktig när det gäller att duscha. Han vill vara till lags och står still för det mesta. Men när vi hade kompostgallret där gick det verkligen hur bra som helst. Sen var det lillens tur.. Han är inte lika tålmodig som Enzo och eftersom gallret stod ivägen så skulle han klättra på väggen.. Haha alltså den hunden är ganska så komisk ibland. 
Men nu har de båda torkat och luktar gott. Har borstat Enzo lite för att han fäller något förjävligt just nu. Så en dusch och borstning senare så känns han hur fin som helst i pälsen. Lexus är ju som sagt nästan en nakenhund så på honom märks det genom att han blir lite lenare typ. Haha. 
Annars har jag varit ute och hämtat ut paket idag. En julklapp, eller rättare sagt två julklappar som jag hämtade ut. Sen gick jag igenom allt som köpts och kategoriserade allt i och med vad som var till vem. Känner mig rätt nöjd men jag har ända klickat hem 5 grejer till idag. För att komplettera lite tänkte jag. Så det känns verkligen skönt för då har jag ungefär lika mycket till alla. Det roliga kommer sen när det är dags att slå in alltihopa. Jesus vad julpapper det kommer att gå åt. Men det är så värt det när allting ligger och trängs under granen sen. Så mysigt och jag älskar att ge paket! Detta blir nog bra. 
Vi får se vad morgondagen har att erbjuda, har köpt hårfärg så vill fixa håret innan nästa vecka iallafall, så långt har jag kommit. Får se om jag kanske kan övertala Tina att färga det.. 😃
Men men.. Nu väntar jag på att mina påslakan ska torktumla färdigt så att jag kan sätta de på mina täcken igen. Har märkt att jag tvättar mina sängkläder ganska så ofta. Så jag använder bara ett set och sen tvättar jag de och använder igen. Ingen variation här inte. Men det är bekvämt och jag gillar känslan och doften av nytvättade sängkläder. Om jag tar sänkläder från skåpet så känns det inte samma sak. Även om de är rena så får jag bättre känsla om jag faktiskt gjort allt själv. 😊
Sen blire middag och jag ska äta matlåda som jag gjort iordning!