2016 be likeee

♥ 2016 startade och umgicks väldigt mycket med Anette och alla hundarna. Vi var iväg med hundarna flera gånger i veckan, även efter jobbet alltså. Mycket trevligt var det :) 
♥ Min lilla Lexus kastrerades, precis som Enzo gjorde i samma ålder! Allt gick bra och det blev inga komplikationer som tur var. 
♥ Tina höll vardagslydnad kurs och båda mina killar fick delta.
♥ Jag bytte upp mig och blev audi förare.. Bääästa bilen <33333
♥ Jag fick problem med ryggen en period och det var den värsta smärtan jag någonsin upplevt. Fick kramper och det var hemskt. Det höll i sig i över en veckas tid och jag kunde inte gå på grund av detta. 
♥ Var inne i stan och kollade lite på Pride festivalen med de bästa. Trevligt var det även om det var ett kort besök. Får se hur det blir nästa år :) 
♥ Vi "snodde" Jimmys båt och åkte ut i nynäs! Riktigt mysigt var det och hade verkligen velat ha en egen båt och göra om det igen till sommaren! 
♥ Gick kurs hos Johan (fria hundar) med Lexus.. Dock var hans metoder inget för mig, men det var trevligt att se hur han gör. 
♥ Anette slutade på jobbet och jag fick Johana som kollega. Hon gör ett grymt jobb och jag är väldigt glad över att det är just hon som är min "partner in crime". 
♥ Jag och mina kära två vänner åkte till sveriges mest hemsökta hus! Vi sov inte kvar där men det var så jävla coolt! Vi får bli spökjägare helt enkelt :) 
♥ Har spenderat väldigt mycket tid med Johana och Tina och det hoppas jag att jag även får göra 2017!