Vecka 8

Så var vi inne på måndag igen. Ny vecka, nya tag vare va? 
Helgen som var innehöll besvikelse, glädje och mys. Så lite blandat faktiskt. Men överlag så var det en bra helg. 
Anledningen till besvikelsen var att jag och Charlie skulle ha en brunch här hemma och hade fixat till det. Hela släkten skulle komma och vi såg verkligen fram emot att träffas och umgås med alla. Men. Nu var det så att en i hushållet fick Corona och det blev alltså inget med den saken. Vi åt istället en brunch bara vi här hemma och mös istället till mellon på kvällen.
Igår så åkte jag och Charlie till Tolvan vid Globen för att göra något annat och umgås lite på tu man hand. Sjukt mysigt även om det var lite strul att åka dit. Bussen vi skulle åka med bara dog helt plötsligt så vi fick ta en annan buss mot Gullmars. Även om vi kom iväg liite senare på grund av den händelsen, så hade vi väldigt roligt när vi väl kom fram iaf. Vi började med att äta lunch i Globen gallerian och jag tog som vanligt fel maträtt. Carbonara är något jag inte borde beställa när jag går ut och äter någonstans. Blir alltid besviken nämligen. Charlie tog en kebabpizza och den var faktiskt god. Så det slutade med att vi böt mat med varandra. 
När vi väl kom in till Tolvan så gick vi direkt till Äventyrsgolfen. Som vanligt så fick Charlie storstryk och jag vann. Värt att nämna. 
Efter golfen så var vi omkring i arkadhallen där vi körde airhockey (som jag vann på), prickskytte (som jag vann på) och lite andra spel som var mer att vi antingen körde enskilt eller tillsammans. Med den informationen i hand så kan ni förstå att jag inte kunde vinna på de andra spelen då det inte var tävling. Om det vore tävling så kan ni alla lista ut vem som hade vunnit med tanke på de tidigare spelen. Låt oss säga att jag retades duktigt med alla vinster. 
Efter att vi kommit hem så åkte vi till affären för att handla lite innan vi lagade middag och Charlie fick matlådor. 
Idag så har jag inte gjort något speciellt alls. Vädret är så jävla dåligt ute och det är bra mycket slask och blött. Kom i alla fall iväg för att veckohandla och då med sällskap utav Jesper. Men att skriva matlista för denna vecka var inte roligt alls. Hade ingen som helst inspiration och satt bara stirrandes på den där listan. Hur som helst fick jag till slut ihop något av en planering.
Efter det har jag läst ett kapitel om Sociolingvistik. Kan påpeka att jag fick världens huvudvärk av den boken. Om det är innehållet i boken eller min outvecklade hjärna för akademiskt språk som är anledningen är oklart.
Ska även vara på Campus första gången imorgon. Spännande! Får se hur det seminariet går och att sen få se alla live och inte via zoom för en gångs skull. Hoppas jag hittar bara. De har lagt ut en karta så det borde jag lösa åtminstone. Bussen går direkt dit från Handens station så det är väldigt smidigt att åka dit kommunalt. Det är det jag planerat att göra också. Men det är fortfarande lite oklart med NÄR vi kommer vara på plats. Ska jag köpa busskort eller gå på resekassa tills det är mer frekvent schema?? Hmm ja jag har lite att fundera över där. 
Well well.. Hörs när vi hörs. 
Bilder från vår brunch..
(null)
(null)
(null)
(null)