Later

Så har ännu en helg (nästan) passerat. 
Igår var vi iväg på marknad och det var så mycket folk (!) Det var ändå väldigt trevligt, även då det kom en liten regnskur också. Men alla höll god min och när vi sen kom hem var vi nog möra allihopa. 
Idag har vi grillat och myst i tungelsta och det har som alltid varit väldigt trevligt. Solen bestämde sig för att steka mig när vi käkade dock, annars var det perfekt. Fick låna Alinas keps som passade på halva huvudet, så att jag inte fick solen rakt i ögonen iallafall. Snäll liten tjej!
Kommande vecka då så har jag inga planer, väntar in ett samtal men när det kommer har jag ingen aning om. Ska avvakta iallafall. På lördag blir det Ullared med familjen. Roligt med lite shopping. Får ju passa på innan hösten kommer, att göra något med familjen alltså. Har inte varit någon sån där semesterkänsla faktiskt. Inte alls. Men jag hoppas att vi skrapar ihop oss för en kräftskiva på landet senare i augusti iallafall. Det hade varit awesome. 
Utöver detta har jag iallafall något att se fram emot i november, då vi ska på Al Pitcher. Så att hösten börjar närma sig är inte alls bara tråkigt. 
Perfekta dagen för en kompisdejt med någon som hittar på vad som helst bara hon är glad!