Juli flög förbi

Nämen god kväll. 
Vi kom hem från landet igårkväll efter en veckas avkoppling. Sen jag bloggade sist har jag väl hunnit med lite grejer. Så ska dra allt jag kommer på nu. 
Var hos vet med Lexus pga sin hud, de tog prover och jag skulle bli kontaktad angående svaren förra veckan. Inget samtal. Så jag ringde igår för att kolla och mycket riktigt hade de fått provsvaren. Problemet var dock att veterinären behövde gå igenom journalen innan hon skulle prata med mig (jag pratade med receptionist). Jag blev lovad att bli uppringd inom en "stund", som inte blev av. 
Jag tänkte att de får idag (tisdag) på sig att ringa upp igen då det var nära stängning jag ringde igår. Men nej. Inget samtal. Så det blir att ringa imorgon för min del. Men jag förmodar att de inte hittat något fel då eftersom det inte är någon brådska direkt.. 
Vi åkte som sagt till landet förra veckan och där har vi varit iväg lite till Nyköping och Gnesta, grillning, solning osv. Vi fick sällskap av Jonas, Emma och lilla Andreas från onsdagen och sen dök även Johnny och Anton upp torsdag kväll. På fredagen kom både Anette, mormor, Jessica, Janne och grabbarna ner. Så vi hade fullt hus och det var mycket trevligt. Vi grillade, satt ute på altanen och hade det mysigt. Så det har varit skönt att spendera lite tid på landet. Är också hundvakt till Dexter och Texas nu också, eller ja från och med igår till och med fredag eller lördag, är inte säker på dag. Blir lite annat här hemma några dagar 😊
Jag började även få ont i en tand idag som gått sönder lite så jag har fått boka tid hos tandläkaren nästa vecka.. Tröttsamt med den kostnaden, men vad ska man göra? Måste fixa det nu så det inte blir värre. 
Utöver mitt tandbekymmer så hänger Lexus problem över mig också såklart. Sitter i en maktlös position. 
Anyway.. Planen i veckan är att åka till taxinge slott och fika och få lite bilder på hundarna har jag tänkt. Får se vilka som hänger på men minst jag, mamma, jocke och fyra hundar iaf. Semestern är inte slut än liksom.. 🤙🏻
Jaja vad är väl en bal på slottet? Nu blir det sova och jag hoppas att jag vaknar utvilad. 
(null)