Hello 2023

Hejsan. 
Vi har påbörjat 2023 och jag har precis avslutat min andra termin på högskolan. Det har varit några kaotiska dagar senaste tiden för jag skrev tenta i torsdags och hade en stor inlämning som skulle in igår. Dock så flyttade de inlämningen till imorgon istället. Men jag kände att jag inte kunde ge mer på den uppgiften, så jag skickade in den igår ändå. 
Hur som så har det varit några mysiga pluggdagar, trots att det känts som allt var och är övermäktigt.
Vi är ett riktigt bra gäng som pluggat tillsammans, men.. När vi väl hade tentan så gick jag in i salen med lite självförtroende ändå, för vi har verkligen pluggat. Men när jag öppnar tentan så känner jag inte igen mycket alls.. Dessutom så får ingen riktigt en ärlig chans för att läraren hade delat upp tentan i två delar, om man inte fick ett visst antal poäng på första delen så kollade läraren inte ens på andra delen. Detta gjorde mig och flera andra förbannade. Jag skrev mycket bättre och mer på den andra delen än på den första, men det kommer inte ens räknas med om jag inte fått tillräckligt med rätt i början. Åh nej det är verkligen frustrerande! Så jag har tyvärr en stor övertygelse om att jag kommer få skriva en omtenta tillsammans med ett flertal andra. Så det var en riktigt dipp för mig. Kände mig så ledsen efter att jag skrivit den och så besviken för att vi pluggat och ändå kändes det inte som om vi ens gått igenom det som kom på tentan. 
Aja nog om det. På måndag börjar en ny termin med nya lärare som förhoppningsvis är lite mer strukturerade och inte lika idiotiska som de varit hela hösten. 
Juste, har ju inte skrivit om nyår ens. Vi var bara hemma här hela kvällen och åt god mat och snacks. Charlie hade köpt fyrverkerier som han lekte med en stund senare på kvällen. Så det var verkligen en lugn kväll precis som vanligt. 
Försöker komma på om vi gjort något annat sedan sist som kanske är roligt att läsa om.. Men i got nothing. haha. 
Här kommer iaf lite bilder från senaste tiden. Många matbiler ser det ut som. Några är från pluggdejterna då vi haft lunchpaus. :)