Slutet av september

Tänk att det snart är oktober redan? Tiden går snabbt men ändå långsamt emellanåt. På onsdag har jag tenta och jag har försökt plugga och det känns inte som att mer information går in i huvudet. Har trauma och hoppas inte att jag får omtenta. Det är så jävla jobbigt att inte kunna gå vidare och ha saker släpandes när man går in på andra ämnen och parallelt ska jobba med något nytt. 
Men jag hoppas på att det jag pluggat på kommer på tentan så att jag har en chans att klara den. Hahaha om det ändå vore så väl att det alltid var så. Well well.. 
Annars då? Nato mår bra och är halvt galen och halvt en fegis. Men vår lilla plutt som är gosig och glad. Tror dock att spökåldern är här då det mesta plötsligt blivit läskigt och att han är lite reserverad och kan bli lite rädd för människor ute. Förhoppningsvis så blir han lite modigare med åldern hehe.
Det händer inte så mycket mer utöver skola och Nato. Charlie jobbar som vanligt, så det händer inte så mycket på den fronten heller. Vi försöker hitta på saker med Nato när vi båda är lediga från skola och jobb. Igår var det exempelvis kurs med Tina som vi var på. Charlie var själv med Nato den första halvtimmen för att jag skulle iväg och lämna en bok. Men sen anslöt jag också till kursen. Det är kurs igen den 8 oktober som vi båda ska gå på. Tror även att Anette och Sigrid skulle gå, vilket är kul! Så det är skönt att Nato får gå kurs och vi lär oss tillsammans. 
Något roligt som varit är att Natos syster gjorde DNA test för att se vilka raser som finns i de. Visade sig vara hälften staffe och hälften amstaff! Så jag är nöjd över resultatet. Tycker att det är skönt att det inte är en "hej kom och hjälp mig" blandning. Vi vägde Nato i helgen som var och då låg han på 13.6 kg. Så jag tror inte att han kommer väga över 20 kg denna kille. Det känns iaf skönt för då kommer han vara lagom storlek. Tror inte att han kommer bli så mycket högre dock. Han kommer förmodligen att växa på bredden och musklerna. Ansiktet har redan blivit liiite bredare tycker jag. Men det är svårt att se förändring när jag ser honom varje dag, lättare för någon som inte träffar honom regelbundet kanske. 
Aja! Nu ska jag slökolla på tv lite innan jag går ut med Nato. Det börjar bli kallt ute nu och jag tror att det snart är dags att han får ha på sig sin tröja. Jag vill definitivt ha på mig min tjocktröja när vi går ut iaf..
Talk 2 u later!