No air

Hello. 
Här sitter jag och svettas på ett kontor utan syre. Helt sjukt hur det står stilla. Har hittills idag inte fått något vettigt gjort på grund av diverse strul med It. Så det känns ju lagom långtråkigt. 
Det har hunnit vara midsommar och den spenderades i vanlig ordning på landet. Det var strålande sol hela dagen så det var inte mycket att klaga på, utöver att det var för varmt i vissa lägen. 
Har ännu inte tagit årets första dopp. I know.. Men har inte känt suget direkt. Får se om det blir någon kväll eller helgen om det fortfarande är fint väder då. Troligtvis regn, men vi får se. Saker kan komma att ändras. 
Sen får vi se vad jag och Charlie hittar på när båda är lediga sen. Jobbar några veckor till, men jag längtar efter ledighet! 
Det som funkar är om vi försöker planera in något på kvällarna/eftermiddagarna. I och med att Charlie bytt jobb så jobbar han främst dag, vilket betyder att vi har tid att umgås och hitta på något efter att vi båda slutat jobbet. Imorgon har jag tänkt sluta en timme tidigare för lite shopping och middag. Smidigast om allt sker i Farsta, men hade behövt ta mig till Lush för att köpa duschscrub och schampo. Det är antingen att åka till Mos eller in till stan. Alternativt beställa på nätet. Lutar väl åt det hållet kanske. Får se hur det blir. Mysigt iaf att göra något efter jobbet. 
(null)
(null)
(null)