Kväll allaredan

Hej på er.
Sitter/ligger i sängen med datorn i knät. Ska snart sova eftersom det är måndag imorgon, vilket betyder jobb för de flesta. Fun. Hade ju kunnat ta minst en helg till. Men man kan inte få allt. Hah. 
I lördags hade jag förberett för att göra smörgåstårta eftersom mamma och jag pratat om det och mamma sa att hon var sugen på det. Så jag skulle fixa iordning en medan hon och de två yngsta grabbarna var i Västerås på äventyrsbad. Så den själva basen låg och gottade sig i kylen medan jag tog en promenad med Anette och alla hundarna vi Berga. Det blåste mycket men hundarna njöt. De sprang runt och lekte och luktade på en massa nya dofter. Efter det begav jag mig hem och fiixade garneringen på tårtan. Vi käkade ju den på kvällen sen och den var ok. Skulle dock lämnat ute en ingrediens som jag hade och tagit någon annan. Tyckte att den smaken tog över lite. Men gör om gör rätt till nästa gång. 
Idag var vi i heron city och kollade skor och käkade lunch. Jag köpte ett par vanliga gympaskor. Bara för det kommer jag inte på vad färgen heter. Men den färgen som är mellan orange och rosa typ. haha bra förklaring. Men aa kanske kan ta bild på de senare. Var rea så det var perfekt :) Mamma fick även med sig två par också. 
Sen åkte vi med Jessica till deras farmor som fyllt 92. Väl på hemmet där mötte vi även upp mormor och morfar och Anette. Trevligt att träffas som vanligt. Så vi fikade där innan vi åkte hem. 
Det dröjde inte länge innan jag, mamma och Pontus tog hundarna och åkte till jordbro industriområde där Pontus fick köra lite på en parkering. Det gick jättebra och de ska verkligen satsa på körkort detta år. Både Pontus och mamma. Så det är bra att de får testa lite. Dock skulle det ju vara bättre med någon som de faktiskt får köra med. Men just så här testa i början får man ta det man har. 
Nej nu ska jag sova. Tog längre tid än väntat att skriva detta inlägg. Hah tappar bort mig ibland. 
Godnattish från syskona mys! 
(Bilden är tagen från igår morse)