Slemmigt värre

Ligger just nu i sängen och stör mig något enormt på att jag är förkyld så min näsa är täppt och det är väldigt jobbigt då nässprayen nästan var slut 😔
Har haft en sån där riktigt stark nässpray förut och den funkade galant. Men eftersom det var ett tag sedan jag behövde ha nässpray så har det inte införskaffats någon ny superstark. Så jag fick ta en annan som vi hade hemma som inte alls funkar... Väldigt besviken blev jag iaf.. 
Aja jag får försöka överleva och hitta en bra sovställning där luftvägarna öppnas ordentligt så jag kan andas. Sen vill jag också dela med mig av att jag utöver täppt i näsan även har slem i halsen som inte vill bort i första taget. Sorry om det är äckligt att läsa men tänk er då att ha det själv..... Not so Fun.
Annars tror jag att det mesta är som vanligt. Imorgon blir det knytis med familjen så vi får lite folk som kommer över och umgås lite. Ska verkligen bli trevligt. 
Nu blir det att försöka sova och hoppas att det blir god frukost imorgon som jag beställt. Hoppas bara att min "beställning" togs emot 😜
(null)