Vi är nästan där..

Godmorgon godmorgon! 
Detta är dag 4 som min klocka inte ringer på morgonen. Sjukt irriterande och jag förstår inte varför. Men men.. Vad ska man göra. Jag skulle lagt dubbelt alarm igårkväll, men sen ändrade jag mig och testade att ta bort alla alarm som Tina tipsat om. Men det funkade inte, så ikväll blir det dubbelt. Jag kom inte sent i dag, men om det inte skulle ringa imorgon kolar jag. Vi har utbildning på Finfa klockan 9, så jag får lite sovmorgon. Får inte bli sen till det. 
Annars så vaknade jag av att pappa knackade på min dörr imorse. Jag var helt död, inte alls pigg. Men sen kom en röst i huvudet och bah: Jag ska fan inte ha en fucking karensdag. Hahah så det var bara att gå upp och fixa sig. 
När jag satt på bussen till jobbet så fick jag mail från min chef som sa att hon va hemma sjuk idag. Så istället för statusmöte, satte sig jag, Maria och Ida i köket och fikade istället. Jag är den som sköter tilldelningen idag så förhoppningsvis går dagen snabbt för att jag har att göra. Morgondagen borde gå likaså. 
Nu fick jag precis ett samtal, det första för idag. Haha. Så jag borde återgå till att invänta några till :)