Mini semester

Hejsan hejsan
Klockan börjar närma sig 8 denna lördag och vi har spenderat vår tid i tungelsta sen i onsdags. Det har gått bra men denna värme är väldigt jobbig, särskilt när man ska sova och det är så himla varmt. 
Jag var ute med Lexus vid 4 tiden imorse eftersom han är dålig i magen.. När jag går ut på altan för att hämta hans koppel så började det regna! Hur skönt som helst och jag skulle egentligen bara satt mig ute i regnet och bara varit liksom. Om jag kommer ut inatt igen och det regnar ska jag slå mig ner i hammocken och vara där. 
Är besviken på att vi inte kunnat grilla något när vi varit här eftersom det är förbud. Så det har inte blivit som jag tänkt mig men men. 
Vi åker hem imorgon och på måndag ska jag svänga förbi jobbet för sista gången.  Ska bara lämna lite saker och sen skicka dokumentation.  Sen är det hejdå. Ska bli så himla skönt och befriande! 
På onsdag ska vi åka på kryssning och det ska bli jättetrevligt!  Får se vilka som skulle med sen då. Vi har inte köpt biljetter än men måste nog göra det imorgon, så då får vi se hur många vi blir. 
Nu ska jag hjälpa mamma att göra slingor från en färg vi snor från Anette. 😏
(null)