NOSEly done

Hejsan! 
Kan inte med ord beskriva hur bra det känns med fredag idag. Ska bli så himla skönt med helg! 
Var så himla trött imorse så efter att jag varit ute med hundarna somnade jag sittandes i någon minut innan jag tog mig i kragen och fixade klart mig för att åka till jobbet. Känner fortfarande hur trött jag är och hade kunnat somna direkt om jag bara koppla av och slöt ögonen. Nej det är såna här tillfällen jag önskar att jag tyckt om kaffe. Men icke. 
Kommer inte ihåg ifall jag nämnde det i ett tidigare inlägg, men jag har typ någon svullnad/sår inuti nästan som gör asont så fort jag nuddar den. Asirriterande och inte skönt alls. Hoppas det försvinner snart så man kan leva ett normalt liv igen.. Hahah. 
Utöver näsan så har det inte hänt så mycket. Känner hur ryggen protesterar gentemot att jag sitter stilla på jobbet och jag fattar. Inget rörligt arbete jag har. Egentligen har man ju laptop så skulle kunna sätta mig i typ köket, men det är ju fortfarande att man sitter stilla, även om det är annan stol m.m. Äsch. Får bli bättre på att stå och jobba istället. Mitt skrivbord är dock lite irriterande för man måste vrida om en liten grej samtidigt som man trycker på antingen sänka eller höja knappen på bordet. Det verkar även som om den glappar också den man ska vrida om. Nej så det krävs ändå lite koncentration för att göra denna höjning/sänkning. Den som man ska vrida på sitter även väldigt löst, så om man bara snuddar vid den så ramlar den av. Värsta i-landsproblemen va? 
Well well.. 
Hittills har dagen varit lugn ish. Gårdagen var väldigt strulig och jag var väldigt irriterad. Idag har det varit lite små grejer som varit problem som jag försökt lösa. Vissa grejer blir man bara så irriterad på, hur svårt ska det vara att svara på mail? Fattar inte att folk är så handikappade. Nog för att man kan ringa, men dessa grejer krävs mer undersökning och t.ex. en beställning jag vill ha kopia på från ett av våra kontor som fått in den. Då vill jag se vad de beställt och vilka referenser de angett eftersom kunden ringer och säger att detta inte stämmer. Så de måste leta upp dessa uppgifter. Det roliga är att 90% av tiden man ska ringa till någon är de upptagna, på lunch eller på möte. Helt otroligt hur upptagna alla är egentligen. Kanske ska göra likadant. 
Nä nu ska jag sluta vara bitter och fokusera på att det är fredag idag och det återstår 3,5 timmar sen får jag ta helg!
#life#sickoffakes
Favorit i repris. 👆