Resumé

Snart är det jul och nyår så tänkte redan nu köra en egen "Spotify wrap" i form av en årsresumé. 
 
Januari 2021 - 
Denna månad var det nästan som vanligt för min del förutom att jag började min matte 2 kurs som då fick starta på distans och faktiskt hålla på så hela kursen. Vi hade inga fysiska lektioner what so ever och det var väldigt kämpigt att försöka förstå vad läraren gick igenom. Jag skaffade egen lösning vilket var att jag en gång i veckan pluggade i skolan och hade då matchat in tid då jag visste att läraren var på plats för frågor och mer förklaring om jag behövde hjälp. I början räckte jag även ut en hand för att skaffa study buddy i kursen, vilket jag även fick. Men det var inte långvarigt då personen valde att hoppa av kursen då hen inte förstod och kände inte att förutsättningarna för att klara av kursen var bra. Efter detta så fick jag en annan study buddy så jag pluggade inte ensam och det var jag glad för. Utöver matte så var det hundarna som var i fokus, såklart. 
 
Februari 2021 - 
En månad med mycket snö och glädje för mina kära hundar. Även en månad vi hade en väldigt härlig tjejträff och skratt. Alltid mysigt med att träffa släkten, speciellt tjejträffar. Även lite Andreas häng där jag knäppte denna söta bild på honom, ursäkta värdelös telefonkamera... Men i övrigt söt!
 
Mars 2021 - 
En månad som även den var fylld med lite släkt och umgänge. Vi var iväg med nästan hela släkten till Lida Frilufsgård där vi grillade korv och fikade och hade det jättemysigt. Detta just för att Corona fortfarande härjade och att skiten fortfarande är ett problem är väldigt tröttsamt faktiskt. Jag var även iväg mycket ensam med hundarna. Ensam just för att alla jävlar i min närhet ofta är upptagna med annat när jag själv inte är det ;) 
 
April 2021 - 
Kommer inte ihåg så mycket från April månad. Kollar jag tillbaka på bilder så är det mycket hundarna och påsken som såklart firades på landet. Verkar ha varit ganska bra väder då iaf. 
 
Maj 2021 - 
Samma som med april så var det ingen märkvärdig månad. Vi var ute och käkade på morsdag tillsammans med Mats och Anette och det var väldigt mysigt och varmt! Dock kommer jag ihåg att maten jag beställt inte var att hurra för så jag vet att jag var besviken dära. 
 
Juni 2021 - 
Här kommer lite mer saker att glädjas åt faktiskt! Två studenfiranden där Julia och Teodor blev klara med skolan och som tur var så sprang de inte ut samtidigt för det är lite svårt att vara på två ställen på samma gång kanske.. Men Julias student hjälpte jag till lite med smörgåstårtor som blev helt ok! Jag är ju självkritiker så kommer nog aldrig bli helt nöjd med saker jag lagar i matväg. Utöver studentfirande så firades även midsommar på landet med god mat och världens bästa sällskap såklart. Brukar alltid vara en mysig månad Juni. 
 
 
Juli 2021 - 
Finns inte mycket att säga om juli för det är som en fortsättning på juni som är en mysig månad. Hundarna fick bada mycket och det var varmt och fint väder :) 
 
Augusti 2021 - 
Denna månad var flera ur familjen lediga så vi tog en liten tripp till Taxinge slott för att jag ville ta ett foto med mina hundar då jag hade en bild från förra året och ville förnya den. Självklart så var stället jag fotade på avstängt på grund av renovering, så det blev bara dit för lite miljöombyte och fika typ. 
Var även lite fiskande i augusti som var sjukt lugnande och roligt faktiskt. Jag fick en bra fångst och var väldigt nöjd rent allmänt. Det var även då jag träffade på C! 
 
 
September 2021 - 
Denna månad så började jag spendera mer tid med C. Väldigt mysigt och roligt. Denna månad var det även en tjejhelg nere hos Angelica i Göteborg! Vi hade så mysigt och jättemycket skratt. Vi drog även förbi Ullared en sväng där jag köpte ny vinterjacka - som är vit(!!) I know. Risky med vit jacka när man är hundägare. Men den är fin och jag försöker att inte ha den i samband med hund. Blev även officiellt i förhållande. Ganska weird ändå. Hahah. 
 
Oktober 2021 - 
Denna månad är en av de värsta i mitt liv, den månaden som jag fick ta bort älskade lilla Lexus. Det är så sjukt att en människa kan bli helt förstörd av att se videos eller bilder på sin bortgångne hund. Det är så oerhört jobbigt fortfarande och det är väl klart det. Knappt två månader har gått sen dess och jag är så tacksam över att ha C och Enzo som förgyller mina dagar. För denna hund var en så speciell och personlig kille så att det är till och med jobbigt att sitta å skriva detta för känner hur ögonen nästan börjar tåras. Han är så oerhört jäkla saknad och jag önskar att allt bara hade varit bra istället så att jag fått ha kvar honom föralltid. I en perfekt värld hade det varit så. 
"När jag korsar regnbågsbron så är det här det första jag vill mötas av"
 
November 2021 - 
November månad spenderade jag stor del av att gråta ut och vara ledsen för Lexus. Det blir inte lättare med tiden men det går mer o mer att hålla tårarna borta, även fast jag inte hade velat. Annars så spenderades mycket tid med Enzo och han har blivit enormt bortskämd sen han blev ensamhund. Tror att han saknar Lexus och att ha sällskapet. 
 
 
December 2021 - 
December är ju inte slut än men har ändå innehållit lite grejer. Har fixat julklapp till C och är sjukt nöjd över det jag fixat. Har även gått och blivit antagen till högskolan så jag kommer att börja plugga i Januari. Det blev inte riktigt den kursen jag trodde skulle bli, men jag har en aning om att det är meningen med att jag kom in på detta och det ska bli spännande. Det är inom medie och kommunikation, så det kanske passar mig perfekt. Det återstår att se helt enkelt. 
Har även hunnit dra med C på en snabbvisit till ullared där han fick handla lite. Det blev en intensiv körning för mig då vi drog vid 4 på morgonen men kvällen innan var vi på bio ganska sent, så det blev inte så mycket sömn för min del. Men det gick bra och vi hade trevligt. Blir nog en längre visit nästa gång vi åker dit. 
Snart är det jul och vi kommer i vanlig ordning att fira med släkten. C firar på sitt håll då han tyvärr jobbar. Så vi kommer att byta julklappar på torsdag redan. Men det är mysigt det med. För då är vi även bjudna på middag med familjen till Tobiad och Amanda. Ska bli trevligt. 
Nu börjar det dofta från potatisgratängerna jag gjort till julafton. Imorgon ska jag göra egna köttbullar också. Kommer bli gott förhoppningsvis. God Jul 💚
Gammal bild men fin för mig 💜