Julen och dagarna däremellan

Hello!
Så har en jul passerat igen. Som vanligt var det mys med familjen på morgonen som Charlie tyvärr inte kunde medverka på då han jobbade. Vi har ju traditionen där vi äter frukost tillsammans allihopa och delar ut julklappar. Sen går det några timmar innan vi beger oss till Anette och Mats för att fira med släkten. Vi har även juldagen som vi träffas på igen för att äta upp alla rester som blivit från julafton. 
Detta år hade vi i närmsta familjen en secret santa som vi dragit några månader innan. Detta var lättare enligt de flesta då man bara behövde köpa julklapp eller julklappar till en specifik person. När alla hade öppnat sina julklappar så gick vi runt och så fick man gissa vem som man trodde var ens secret santa. Jag fick ett jättefint halsband med mina hundars namn på. Den som hade mig var Jesper och han hade nailat den uppgiften iaf! 
Charlie kom även direkt från jobbet till Anette på julafton sen och var med och körde julkappsspelet där och så fick han en julklapp av "tomten" också. Jag hade köpt Edvin Törnbloms bok - Bögen är lös. Det är dock jag som börjat läsa den haha. Av Charlie fick jag en 65 tum tv som nu är i rummet. Fick hjälp av Mats att sätta upp den på väggen och jag måste bara säga att den är liiite för stor för att vara i ett sovrum. Känner att jag sitter lite för nära när den är på. Häromdagen fick jag huvudvärk och jag kan bara gissa att det kommer från den. Jag hade köpt kläder och en juicepress till Charlie. Han hade även fått nya airpods innan jul för att han skulle kunna ha de när han tränade. 
Dessa dagar mellan jul och nyår är verkligen så underliga. Har ingen koll på någonting. Gör inget alls i princip och är ständigt trött. Men idag var jag och Charlie iväg till farsta iaf. Köpte örhängen som jag tyckte var fina. Nya strumpor och en tröja till mamma som jag hittade. Sen hittade jag även en jättegullig liten kostym scarf till Enzo som han ska ha på nyår. Sååå gullig! Efter farsta så åkte jag till jobbet för att lämna dator. Det gick väldigt snabbt och smidigt så det var skönt att ha det gjort. 
De kommande dagarna har vi inget planerat direkt. Charlie jobbar torsdag och fredag och är sedan ledig helgen. Jag fick frågan av Moa om vi ville dansa Zumba på nyårsafton (på dagen) och jag bokade in mig själv och Charlie på det! Så det ska bli trevligt och kul förhoppningsvis. Zumba är något som varken jag eller Charlie provat på tidigare, så vi får se hur det går. 
Något jag måste ta tag i är tentaplugg. Känner att jag inte riktigt har koll på vad det är jag ska veta. Men har bokat in plugg på måndag med Nazanin iaf. Får se om det blir någon mer som kommer joina. Så det är ändå skönt att jag har en plan. Ska försöka sammanställa lite från föreläsningar tors-fre. 
Well well. Vi lär väl höras 2023 nästa gång. Talk 2 u later!
  (null)

(null)

(null)

(null)