Ladda batterierna

Känner att jag verkligen skulle behöva ladda på med energi. Försökte göra det idag genom att starta dagen med en promenad i det fina vädret. Skulle dock haft på mig vantar å pannband för det var ändå lite kallt även fast solen var framme. Det var ändå skönt att ta en längre promenad och särskilt för hundarna eller ja, för Lexus kanske. Enzo är tyvärr väldigt seg när det kommer till att gå. Jag gissar på att det är en blandning av ålder och lathet. Han föredrar att lunka i sin egen takt. Jag och Lexus ville ju egentligen ha lite tempo på promenaden, så det blev hela tiden att vi nästan fick stanna upp ibland för Enzo kom på efterkälken. Ska det bli några snabbare promenader så kommer tyvärr Enzo att få stanna hemma. 
Annars så åkte jag å lämnade Joakim och Oskar på gymmet innan jag åkte mot Länna för att veckohandla. Handlingen gick bra och jag åkte hemåt för att plocka in alla varor innan jag åkte mot porten för att hämta Jocke å Oskar igen. När jag väl kliver innanför dörren så ser jag att både jag och Jocke glömde ta med oss soppåsen när vi gick. Så det fanns ju en glad hund som lekt rövare hemma och smakat på sopor.. 😪 
Så det var det första jag började med, plocka bort allt skräp. SEN fick jag plocka in varorna för att SEN åka till porten. Kan säga att den energin jag försökte tanka var ganska så bortblåst sen. Kände mig så trött och när jag hämtat Jocke så värmde vi båda lunch som bestod av färdigrätter. Min var någon sorts pannbiff med skysås och ja det var inget att hurra för direkt. Min plan var att ta den färdigrätten som jag minst ville ha för att spara de godare till andra dagar. Hahah psykfall, jag vet. 
Tänkte sätta mig med matten men jag orkar verkligen inte. Satt lite måndag och tisdag och känner bara ett bläää.. Får se om det ändrar sig. 
(null)

(null)