Summer’s around the corner

Hello.
Kände att jag behövde blogga lite men har verkligen ingen inspiration att göra det då jag inte tagit några foton, gjort något speciellt eller ja bara inspo liksom. Men aja får göra så gott det går 😋
Helgen har varit trevlig som tusan. Jag och mamma var iväg igår för att shoppa lite och det var kul för mamma köpte en hel outfit även underkläder till det 🤩 
Jag köpte lite grejer till hundarna så jag är nöjd. Vi var även i Farsta och lunchade vilket även det var trevligt. Det har varit himla fint väder så det finns inget att klaga på. 
Idag var vi iväg under dagen också. Lunchade och sen till CRT för att köpa bälte till Lexus och Pontus köpte även en bädd till honom som han ska sitta i när han åker bil. Den lilla prinsen Lex 😁 Han har dock varit lite seg hela dagen idag och det är framförallt pga värmen. Så det blev en kvällsrastning lite senare än vanligt för vår del idag. Men det funkade bra ändå. 
Denna vecka blir det lite blandat. Städa, handla och planera inför studentfirande på fredag. Jag ska fixa smörgåstårta och är sjukt taggad på det. Satan vad gott, iaf hoppas jag det. Sen kommer det väl dyka upp småärenden under veckan också misstänker jag. 
Jaja nu blir det sova och vi hoppas på härliga drömmar och ostörd sömn. 
(null)