Thank you universe

Ja här trodde jag att förkylningen skulle lägga sig och jag skulle ha pluggat matte hela helgen osv. Men nej. Hela veckan som varit har jag varit seg och trött, blev förkyld och denna helg har varit soffläge hela tiden. Var ute en sväng idag men en kort stund, sen var jag död. 
Kan inte sova på nätterna för att jag är täppt i näsan och har rethosta. Halsen gör ont på kvällarna och under natten. 
Jag fick även info om att jag har matteprov på torsdag och man ska ha munskydd å skit. Får jag ens gå om jag fortfarande är förkyld? Hostan är liksom inget som går att dölja direkt sen är det väl jävligt oansvarigt att gå dit om man inte är pigg. Så ja. Denna skit måste linsom vara färdig typ igår. Får ju ångest över att jag inte orkat med matten heller. Sen att hela kursen känns väldigt tunn och jag bävar lite inför provet då jag inte känner att jag Har koll på allt. Mest för att jag blandar ihop saker hela tiden. Samtidigt säger den sidan av mig som inte har ångest att jag ska chilla och bara göra mitt bästa så får saker lösa sig. Gillar att sen sidan tar kommando ibland. Allt för sällan, men ibland så. 
Well well. Jag håller tummar å tår för att sova ostört inatt och det gäller även att jag inte ska störas av Lexus som bökar omkring för att han ska ha täcke och inte bara täcke på sig utan det ska även vara på ett bra sätt så att han kan snurra in sig som en kringla. Hjälper inte jag honom med detta så sitter han bara å stirrar på mig och det är ännu mer irriterande kan jag säga. 
Nej nu blir det sova och jag förväntar mig att denna förkylning drar på lång semester från å med imorgon. 
Peace out.
(null)