Valborg

Hej på er. 
Det har varit en fullspäckad dag och trevligt är väl det. Men nu är jag riktigt trött. Har lagt mig i sängen och bloggar från telefonen. 
Vi började dagen med att åka in till stan för att umgås med släkten. Dock inte alla i släkten men några. Var i skrapan och åt på vapiano. Dock är det ingen hit för mig faktiskt. Men det funkar väl.
Efter det så åkte vi hem till Jessica och fikade. 
När jag och mamma kom hem så tog jag bara hundarna och gick till bilen direkt. Vi hämtade upp Johana med hundar och begav oss till nynäs för att träna lite agility. Det gick jättebra. Lexus var mer intresserad av att leka med de andra hundarna än att träna men han fick köra några hinder. Enzo körde alla hinder till min glädje. Vi har börjat med vippbrädan och det gick bra när jag dämpade den och tog ner den väldigt sakta. Så nu skulle man bara få in alla ordentligt för att sen köra med lite tempo. Han är så arbetsvillig så det är roligt. 
Hundarna var trötta efter träningen iallafall så det var ju positivt. Sen är Lexus så duktig med buren. Tar det lugnt på ett helt annat sätt än förut. Så det var ett bra köp det där. 
Nu ska jag sova för jag är riktigt jäkla trött. Godnatt!