Livet går vidare

Halli Hallå. 
Nu har det gått lite tid sen sist jag bloggade. Kände att det var behövligt med en uppdatering. Sen brukar jag blogga från datorn och inte telefonen, vilket gör att det blir när jag väl ska använda datorn till något annat. I detta fall ska jag om ett tag träffa min grupp via zoom för att gå igenom en Powerpoint då vi har en redovisning i Interpersonell analys imorgon. I know, ämnet är inte mitt starkaste direkt... SFG.. Jag är extremt glad över att vi har en hemtenta i detta ämne och inte salstenta. Hade aldrig klarat den om det var i sal. Behöver allt stödmaterial jag kan få. Kan gladeligen meddela att jag iaf klarade den förra delkursens salstenta i språkförändring. Det trodde jag inte då jag kände att jag bara skrev allt jag kunde om ämnet och tänkte kanske inte på att jag inte svarade på frågorna ordentligt. Men hey, a win is a win. Är glad över att jag inte har det släpandes och kan fokusera på det vi håller på med just nu. 
Hur som så har det firats födelsedagar på sista tiden. Jag själv fyllde år och hade lite fika dagen efter själva födelsedagen. Mycket trevligt. Men jag har varit lite krasslig också, vilket varit jobbigt då jag känner att jag missat mycket i skolan. Eller ja missat mycket om det ämne vi håller på med nu, som jag tycker är krångligt. Jag känner inte att jag har någon energi och idag var jag väldigt trött i kroppen. Har inte ont, känner inte att jag mår dåligt. Men det känns nästan som utbrändhetstrött som jag kände innan jag slutade på ett specifikt jobb. Jag gillar det iaf inte och hoppas att jag får mer energi snart. Behöver nog göra mer roliga saker och ha mer grejer att se fram emot. Men det är inte det lättaste. Charlie ska börja sitt nya jobb den 7 november, så vi vet inte hur hans schema kommer att se ut. Sen så hoppas jag på att det blir bättre än det han har för nuvarande då han jobbar 4 kvällar i rad varannan helg och det är väldigt tråkigt. Men vet inte om jag redan nämnt att han fått jobb på Ica Maxi i haninge. Det kommer att förändra restiden för honom rejält och sänka våra bensinkostnader får jag hoppas på. Det kommer ju bli så att jag tar bilen till skolan för att komma hem snabbare till Nato. Men jag har bara skola två dagar i veckan och i vissa fall knappt det. Tror iallafall att det kommer att bli bra. Restid till och från jobb är inte det roligaste direkt. Så går det att spara in på så är ju det bra. 
En annan födelsedag var ju självklart Jessicas 50 års fest, som förövrigt var en överraskning till henne som hennes nära vän fixat ihop. Det var väldigt trevligt och mycket folk så tror att hon var nöjd och glad. Nästa år så har ju jag min lilla fest också, eller ja det kommer bli något firande då jag blir 30. Ska försöka tänka på det redan nu då det hade varit kul med catering av något slag. Det kan vara skönt att slippa tänka på att göra massa mat eller smörgåstårtor som det oftast brukar bli. Men då är det cash som behövs. Antingen så får jag gå till min sugar-momma Anette eller så får jag gnälla på min egen mamma och pappa.. Heheh det kanske blir båda.. Vem vet 😁
Finns det något som jag missat? Antagligen. Minnet är inte det bästa längre. Nato mår bra, han är jobbig emellanåt men det är som det ska vara. Jag borde lägga mer tid på hundträning, men är för lat och trött. Så borde verkligen ändra på det för både min och Natos skull. 
Well well.. Ska strax prata med min grupp så ska avlägsna mig från detta lilla nöje och återgå till språkhandlingar i en text. Jesus. Men jag ska inte klaga. Det är liite mer än ett år kvar av utbildningen, sen är det seriöst som gäller. Får anstränga mig lite.. 😉