Sånt är livet

Hello..
Snart är detta år slut och jag tänkte inte ens göra någon sammanfattning av mitt 2018 denna gång. Det har varit lite som hänt men om jag ska tänka ut vilket ord eller känsla som dyker upp när jag tänker på 2018, är det ensamhet. Jag har nog aldrig känt mig så ensam som jag gjort detta år och det känns ju inte riktigt kul. Jag är besviken på mig själv på många plan och även om det finns saker som är bra också så har de andra vägt mer detta år. Jag avslutar 2018 med en sinnesstämning som jag inte är så nöjd med. Men läste något om att om man startar ett nytt år på ett "dåligt" sätt, så kan det bara bli bättre därifrån. Men ja jag känner mig inte så positiv som jag kanske borde eller rättare sagt behöver. 
Det är egentligen tufft att lämna ut sig och säga att tankarna om att livet känns meningslöst och att man undrar om det inte varit skönt om man bara slapp alltihopa och försvann. Men de tankarna finns där och påminner mig om allt jag vet och lite till som jag alltid har i bakhuvudet. Hur småsaker som ett litet tjafs med någon kan få mina ögon att börja vattnas för att det är så mycket annat som ligger bakom. Det som är grejen är att allt jag är besviken över hos mig själv är enbart det JAG kan påverka. Det finns inget att det är någon annans fel till något och det är jag mycket medveten om. Så kan skippa terapidelen där man ska gå till botten över vad eller vem som påverkat måendet, för det är ju bara jag. Rolig inre konflikt va?
Sak samma, vissa saker får vara helt enkelt. Vi har ju haft härlig jul tillsammans med släkten och jag har fått fina julklappar. Vi åkte även på en girltrip igår och kom hem idag. Ni kan ju då dra slutsatsen att vi besökte Ullared. Det blev lite handling och det var väldigt trevligt. Nu är jag dock väldigt glad över att vara hemma och sova i min egna säng med mina kära hundar som förövrigt verkade ha saknat mig. Mina killar..💜 
Nu blir det att göra iordning mig och sen lägga mig i sängen. Hade velat se någon mysig film sådär på kvällen nu, men det gick inget på tv och jag orkar inte starta datorn för att leta upp något. Tycker det är bekvämt med en tv tablå som bestämmer vad som går och förhoppningsvis är det något jag sett och tycker är bra, eller något jag tycker verkar vara intressant. Att sitta på Netflix och bläddra har jag ingen lust med. Nu ska jag röra på mig och hämta Enzo som är i vardagsrummet. Dags för läggdags. 
(null)
(null)
(null)