Guess who's sick?

Eller ja.. Förkylningen har anlänt hos mig också nu. Fan vad mysigt det är att vara snorig. Men vad ska man göra? Hellre att jag blir förkyld nu och får det överstökat. Vi har redovisning av vårt filmprojekt på torsdag och då måste jag vara där. Så det är bara att härda ut med nässpray och snor tills dess. 
Har iaf varit liiite produktiv och beställt julklappar till vår secret santa och till Charlie. Skönt att jag iaf köpt något. Brukar alltid vara ute i god tid men detta år har jag inte haft lusten eller inspirationen till att gå ut och handla. Sen har jag väl varit lite snål också kanske.. Men men.. 
Planen denna helg var ju egentligen att jag skulle skriva klart min rapport till filmprojektet. Men nej det har jag inte gjort. Så det kommer jag att spendera morgondagen till. Ska inte till skolan även om min grupp kanske vill det, vilket jag inte tror. Känner inte att jag är såpass pigg för att bege mig dit. Nyser och snorar som tusan idag och om det är något jag avskyr så är det att snyta sig offentligt.. Töntigt kanske, men jag klarar inte av det. Tycker att det är äckligt och samma med att nysa när man är snorig? Då kan det ju komma hur mycket slem och snor som helst och då oavsiktligt. Nej tack, hoppar den grejen. 
Well well.. Nu ska jag kolla nätet efter lite mer julklappar och se om jag beställer något mer.