Energipåfyllnad

Igår startade jag dagen på ett väldigt bra sätt, genom att åka iväg med hundarna till Stav med sällskap av Tina. Vädret var kanon förutom att det var lite väl blåsigt vissa stunder. Hundarna njöt av att gå lösa och upptäcka och jag njöt av att gå med en sol i ansiktet. Försöker även övertyga mig själv om att den minsann gav mig lite fler fräknar 😜
(null)
Tidigare i veckan var även jag, Julia och Jesper hem till Emma med lunch och fika för att hon fyllde år! Väldigt trevligt var det och självklart mysigt med lilla Andreas. Så charmig den lilla killen 🤩
(null)
Här fick han sitta i sin lilla soffa och titta på Julia som jobbade med att få honom att skratta. Tyvärr är min mobilkamera inte världens bästa så bilderna blev grumliga. Men men. Det blev bra ändå. 
(null)
Annars så har jag varit stressad och på dåligt humör större delen av veckan som varit och det har ju varit enormt påfrestande och till följd av det så har jag haft spänningshuvudvärk och ont i käkarna på grund av jag biter ihop och spänner mig. 
Så gårdagen var väldigt bra med att spendera lite tid utomhus. Annars så startade lördagen alltså idag, på lika bra sätt! Jättefint väder ute och jag gick upp å duschade och fixade till mig lite och så var vi ute med hundarna. 
Efter det så drog vi iväg till Farsta där vi mötte upp Jessica, Anette och mormor för att luncha och vi var även där för att vi skulle köpa balsam. Tyvärr hade affären inte vårt balsam så det blev inget med det. Får kolla imorgon i en annan affär och annars så beställer jag annat balsam från lush, som funkat förut. Jag hade ju ett shampo därifrån men de slutade att tillverka det till min stora besvikelse, så jag slutade köpa balsamet också. Vi testade annat och körde på det helt enkelt. Men det får bli plan B. 
Så det trevliga sällskapet gav enorm energi och inte nog med det, så kommer även Jonas, Emma, Andreas och Tobias på middag idag och det ska bli jätte kul. Vi ska små fira Emma lite har vi tänkt eftersom resten av familjen inte fått göra det än. 
Här är en bild på min lunch från idag. Club sandwich med kyckling och bacon. Väldigt mycket bröd och svårt att äta, men gott! 
(null)
Peace out!