Valborg 2024

Hello Hello! 
 
Känns väldigt skumt att det är valborg idag, samtidigt har det varit väldigt bra väder så finns inget att klaga på där. Vi startade dagen hemma hos Johnny där vi hjälpte till att plocka ur deras garage då de ska sälja huset och ska ha visning i helgen. Efter att vi plockat lite där så åt vi lunch tillsammans på ett ställe där Nato fick vara med. Så han satt emellan mig och Charlie och så åt han och jag en tunnbrödrulle ihop. Så duktig han är när det är mat inblandat. 
I och med att Charlie började jobba 15 så åkte jag och Nato hem till mamma å de då det skulle grillas hamburgare till middag. Jocke hade ringt mig två gånger innan och frågat om jag skulle komma över och äta. Komiska var att den som fick laga maten var jag hehe. Well well, de blev ändå helt okej. Efter middagen så begav vi oss hemåt jag och Nato, för att han sen fick vara ensam en liten stund och jag, mamma, pappa, Jonas och Andy gick förbi valborgsfirandet i Brandbergen där de hade tivoli och lite annat. De va inget speciellt direkt, men vi gav det en chans och avslutade med att gå till Ica för att köpa lite popcorn till Andy då det inte fanns några på tivolit. 
Annars då? - Uppsatsen går framåt, jag ska försöka ha den klar till måndag då jag ska skicka in en slussversion som min handledare ska ge feedback på. Om jag känner henne rätt så lär hon gå noggrannt in på mitt skrivande och det kommer finnas en hel del att ändra/lägga till inför slutliga inlämningen den 14 maj. Men förhoppningsvis blir det godkänt hela skiten. 
Ser väääldigt mycket fram emot att ha denna uppsats färdig och aldrig behöva tänka på skiten igen. Snaaart snaaart!!
Nu ska jag och Nato chilla lite framför tv:n innan det är dags att gå en prommis. Charlie slutar 22, så vi är solo ett litet tag till.