Omringad av bra människor

Igår satt jag, Malin och Moa hemma hos mig och jobbade på en hemtenta heeela dagen. Jag tror att vi gav upp runt 21:30 och så skjutsade jag de hem. Vi fick iaf väldigt mycket gjort och hade det trevligt även om hemtentan i sig inte var så kul. 
Annars då? Jag och Charlie har varit iväg tidigare idag och handlat lite saker till lägenheten, eller ja basgrejer som typ socker, mjöl osv. Idag ska det komma över lite släkt för att fika vid 18, så jag bakade en kladdkaka. Dock så har jag en känsla av att den inte är så kladdig. Tråkigt om den är för torr. Om den är det så har vi ändå lite annat fika som är gott. 
Något helt annat som stör mig något otroligt är all denna pollen som kommer in i lägenheten. Det är pollen överallt och jag känner mig täppt i näsan när jag är här hemma. Kan det bara regna nu så att skiten lägger sig lite?? Det är ett evighetsjobb att gå och torka bort skiten här. Känner också att jag kan behöva någon matta som kan dra åt sig lite damm. Känns som att golvet blir dammigt och smutsigt direkt även om vi torkar det ofta. Allt jag gör nuförtiden är att städa. Skoj!
Charlie är nu på gymmet även om jag tror att han snart är klar där. När han kommer hem så ska vi torka golvet och ta upp två stolar från förrådet. Tänker att de nästan kan vara kvar här uppe sen. Jag ska få över lite härliga människor på brunch på måndag, så de två stolarna kommer att behövas då också. 
Om vi ändå är inne på saker som irriterar mig så kan jag även tillägga att internet fortfarande inte kommit igång. De ringde igår och sa att de behövde skicka ut en tekniker för att se vad problemet är. Så jag får vänta ytterligare en vecka innan det kan åtgärdas då teknikern skulle komma nästa onsdag. Det som är irriterande är att min tv inte vill koppla sig till min telefons wi-fi. Jag förstår inte varför och blir tokig. I och med att den inte vill koppla till wi-fi så kan vi inte använda tvn då den behöver internet. Så vi har fått sitta och kolla på "tv" via min mac. I know! Livet leker.. :) Har iallafall väldigt bra vänner runt om mig!