En skam.

Har precis kollat på debatt gällande studien på labradorerna på Göteborgs universitet. Blir på riktigt så jävla ledsen och arg när de står där och verkligen försvarar detta. 
Har alltid varit emot alla sorts djurförsök och så kommer detta argument att, "ja men om vi inte testat på djur så hade vi inte haft vaccin osv osv".. Fan vad bättre alla djur hade haft utan äckliga människor som ska leka Gud. Vi är så jävla ovärdiga denna planet och allt bra som kommer med den. Djuren är INTE ovärdiga. De förtjänar allt bra för de har inte hat i sig. De förstör inte planeten, det är det vi människor som gör. 
Vi kanske hade varit värdiga denna planet om vi hade tänkt som de. Om vi istället för att hata och förstöra, ta vara på det som är bra och försöka se livet som t.ex. en hund. Men vi är inte hälften så intelligenta som djuren. Vi tänker på pengar. För pengar är makt, pengar är viktigare än liv, oavsett vilket liv det är. 
Men de äckliga människorna kan trösta sig med att när denna planet dör, för att vi dödar allt, så har de massa pengar som ligger på kontot. 
Fy fan för mänskligheten. 
Det är de som förstör och går över lik för att tjäna pengar som ska vara försökskaniner till tester. Inte oskyldiga djur som ALDRIG gjort något för att förtjäna grymheten från människor. 
Vi förtjänar inget av det vi har. 
Godnatt. 
(null)