Groggy

Hello. 
Sitter i detta nu i sängen och känner hur mensvärken tar över mitt humör. Väldigt tröttsam och smärtsam. 
Har idag varit två firanden jag varit med på. Min käre kille fyller år idag och jag fixade frukost med croissanter och tårta till honom imorse innan han skulle till jobbet. Vid 1 tiden så bar det av mot Tungelsta för att fira Mats 60 år! Nu hade han fyllt år tidigare men den firades iaf idag. Det bjöds på tipsrunda, god mat och härligt sällskap. Hade enormt trevligt och kom hem strax innan 9. 
Denna vecka har jag hållit på mycket med skolan. Fick bra besked från min tenta så det var väldigt skönt. Har dock andra uppgifter som jag behöver fila på och ska även få en ny hemtenta på onsdag som jag inte ser fram emot. Ämnet är lite klurigt och jag har inte riktigt greppat tag om det som den tidigare tentan. Men jag hoppas att det ska gå bra. 
Snart ska jag bege mig mot Värmdö för att hämta Charlie som ville komma hit. När han jobbar helg brukar han inte sova här, men ibland så händer det. Har inga problem att sova själv även fast det ibland känns tomt. Men kanske är värre för honom för jag har ju fortfarande Enzo som sällskap. 
Kommande vecka är som sagt lite upptagen med skola, tenta och mer uppgifter. Avslutar en delkurs och veckan därpå börjar en ny som är den sista delkursen. Jag hoppas att jag får allt klart och så innan det sen är sommarlov och jobb. Hade varit lite jobbigt om vissa uppgifter låg kvar och skvalpade under sommaren. Det vill jag verkligen inte så ska göra mitt bästa i slutspurten. 
Min fanclub ❤️
(null)