Gr8

Jag är verkligen inte förtjust i att blogga via telefonen. Denna app är väldigt frustrerande att använda. Jag vill ju ha texten centrerad, men när jag sen gör en ny rad så hoppar den nya raden till höger men den är markerad som centrerad? Så det märker jag när jag sen går in och kollar min egen blogg. Så det är bra irriterande. Annars så försöker jag nu att inte göra en ny rad alls, det känns lite konstigt men annars blir jag bara less på appen och det slutar med att jag tar upp datorn för att ändra allt.

Annars så har jag och mamma varit iväg i Farsta idag. Kollade kläder, skor osv. Hittade ingetdera. Trevligt. Det blev bara en handkräm från rituals. Sen åkte vi till porten där jag faktiskt köpte ett par byxor. Japp ni hörde rätt. Vanliga byxor. Men svarta dåra så jag håller mig till mitt element liksom. Sen en ögonbrynspenna. Jag och mamma käkade även lunch och det var riktigt trevligt. Sen nu på kvällen hämtade vi mormor och hängde hemma här och kollade på tv med massa gott. Trevligt trevligt. Resten av familjen var även de med. 
Nu ska jag försöka sova, men ett underbart billarm drog igång som ingen vill stänga av heller. Tröttsamt område man bor i. 
Hoppas jag får sova lika gott som denna kille.. 😃