Fullt upp

Precis som rubriken lyder så känner jag att det är fullt upp just nu. Har mycket i skolan och det är saker som jag inte känner att jag behärskar helt, vilket gör att min stress ökar. Idag krigade jag till skolan med väldigt dåliga vindrutetorkare och snökaos. Vi hade redovisning i samtalsanalys så det var bara att åka dit. Redovisningen gick bra och hemtentamen publicerades vid 12 idag som jag smått har börjat med. Den vill jag ha ur vägen ganska snabbt för att jag i slutet av veckan kommer få en till hemtenta som jag behöver göra klart ganska snabbt den också. Suck. På fredag börjar vi även den sista delkursen där vi skriver vår B-uppsats. Vet inte riktigt vad jag vill skriva om även om de vill att man har förslag på det tills på fredag. Men jag känner inte ens att jag haft tid att fundera på saken. Det kommer dock bli att man skriver i grupper om 3 personer. Så jag kommer ju inte skriva uppsatsen ensam. Det kan både vara positivt och negativt däremot. Får vi själva välja grupper så blir det nog bra, men om det är slumpmässiga så kan det bli jobbigt. Men får se vad som sker helt enkelt. Troligtvis blir vi klokare på fredag. 
Annars då? Det har kommit ganska mycket snö här och Nato är en fryslort. Han blev livrädd för några barn som drog på pulkor, så det lär bli kuul. Sen är han inte riktigt glad i att bajsa ute i snön heller av någon anledning. Det går, men det tar en väldans tid som inte är så mysigt i denna kyla. Men om vi ska försöka tänka positivt är det lite närmare julafton. Jag och mamma ska ta en helg och baka till dess och en annan helg till att göra gratäng, jansson och köttbullar. Det ska bli mysigt iaf! Så det är något positivt det med. Denna kommande helg blir troligtvis att skriva på hemtenta. På söndag åker vi dock till Vallentuna för att fira Sam. Så jag, mamma och Andy ska åka dit. Trevligt trevligt! 
Nu ska jag ta hand om min lilla damphund som röjer runt på min matta här hemma. Det sticker lite i mig när mattan blir knöglig.. Det ska åtgärdas direkt.