Regn, regn och mer regn.

Jag klagar dock inte på vädret, för det finns inget mysigare än att ligga i sängen och höra regnet smattra möt fönstret. Så jag störs absolut inte av det. Min ena hund är dock inte alls glad över detta och vill inte vara ute när det är som värst. Pyttelite småregn går bra, men när det är mer än så, är det tvärnita. 
Jag och mamma försökte oss på att göra egen fiskpudding som vi inte testat tidigare för att det varit flera moment så vi har väl typ känt att äsch inte nu, osv.. 
Men så nu körde vi iallafall och resultatet blev helt okej! Hade kunnat ha lite mer kryddning men man vågar ju inte dra på så mycket i början eftersom vi inte gjort det tidigare. Så nu vet vi hur vi gör och sen vet vi att vi kan krydda mer till nästa gång!
Har även slagit in alla julklappar som jag fixat och beställt lite för att komplettera lite. Har ju hittills bara ett paket var till mina bebisar, så där tänkte jag köpa lite gossedjur på Ikea när jag har vägarna förbi där. Har planerat att gå på bio med mamma så då tänkte jag köra två flugor i en smäll och in på Ikea också. Går ju oftast, eller alltid(?) på bio i heron city. Bekvämt att åka dit med bilen och slippa åka kommunalt in till stan liksom. Men hade för mig att de skulle öppna en bio i Handen i och med bygget vid Haninge centrum. Så får väl se om det händer. Blivit lite less på heron ibland med alla jävla ouppfostrade ungdomar som inte kan bete sig bland folk. Men ibland har vi haft tur och valt en tid där de inte är. Svårt att förutspå dock. De är ju fan överallt. Haha. 
Nu försöker Lexus få min uppmärksamhet för att han antagligen vill gå ut. Han tror det men sen när vi väl gör det kommer han ångra sig. Regnade väldigt mycket nu och jag som tänkte att vi skulle gå på långpromenad.. Lär ju inte hända nu, om jag nu inte skulle få för mig att gå själv utan hundarna 😅
Well well.. 
(null)