Turned it around.

Hejsan. 
Idag när jag vaknade så kände jag verkligen för att bara stanna kvar i sängen. Jag var inte alls på humör och allmänt grinig, deppig osv. Så när jag och hundarna går ut på första kisset så fick jag dåligt samvete för Lexus har varit bra mycket piggare sen han började med sin medicin för sköldkörteln. Så han har haft mer energi när vi varit ute - vilket är jättekul! 
Dock så brukar inte jag känna för att göra något speciellt med hundarna när jag är själv. Dels för att det är lättare med sällskap så att om jag vill släppa de någonstans är det bra med en extra hand ifall jag skulle behöva få in de snabbt. De är för övrigt duktiga på att komma in på invallning, men jag vill ju vara på säkra sidan för det mesta. 
Iallafall, vi gick första rundan där Lexus absolut inte ville gå. Han tycker den är tråkig och de flesta rundor vi går är tråkiga enligt honom. Så det blir ju att han stannar och inte alls är intresserad. 
Sen så tänkte jag att jag får försöka rycka upp mig. Jag tog med hundarna när jag skulle lämna Jocke i skolan. Sen åkte vi till ett ställe Anette hade tipsat om som skulle vara fint att gå med hundarna på. 
Sagt och gjort åkte vi dit och tog en promenad och sen lite svalkande i vattnet som var där. Det är ju väldigt varmt ute, så Enzo var liiite segare än vanligt. Som tur är så doppar den hunden sig helt också om jag slänger ut bollen i vattnet. Han vill ju ha den så han simmar ut och hämtar så duktigt. Så det fick han göra på väg tillbaka till bilen. 
Killarna var iallafall jätteglada över att få gå någonannanstans samt att Enzo kunde svalka sig i vattnet efter vår promenad. Vi åkte runt lite i Haninge efter det i väntan på att Jocke skulle sluta. Efter att ha kört runt ett tag parkerade jag vid Fredrika bremer och så gick vi en runda där också. 
Nu ligger killarna utslagna här hemma och det känns skönt att de fått göra något idag, även fast jag kände mig på riktigt uselt humör imorse. Annars så gillade jag promenadstråket vi gick där borta så dit kommer jag säkert åka igen. Kanske när det är liite svalare ute så att vi kan gå längre och kanske med sällskap. 
(null)
Såå glada...👆🏻
(null)