1 vecka kvar

Hello Hello. 
Nu börjar det dra ihop sig och snart har jag jobbat klart för denna sommar och Charlie jobbar till fredag och sedan går han på semester i tre veckor. Men inte nog med det, på söndag hämtar vi hem lilla Nato. Ska bli spännande att lära känna honom och se vad det är för individ jag har "fått". 
Denna vecka jobbar jag på plats imorgon och onsdag, sen hemifrån torsdag och fredag. Väldigt skönt! Dock har vi ganska trögt med ärenden nu och inte så jättemycket att göra. Så det är lite segt att vara på plats. När jag är hemma kan jag göra saker samtidigt så att det blir någon nytta. Typ hänga tvätt, städa, diska osv. Att vara på kontoret när det är segt är sååå jäkla tråkigt. Men men.. Ska ta bilen dit imorgon och på onsdag iaf, så det är skönt att slippa tåg och buss. 
Annars då? Har umgåtts med familj och vi har försökt att hitta på lite saker när tiden finns till. Spelat minigolf, fotbollsgolf, passat Walter och varit på firande av Anette som fyllt år. Imorgon är det firande av Netlié och Alina också, så det blir trevligt sällskap efter jobbet. 
Har precis bakat brownies som jag inte tror blir bra. Det blir närmare sockerkaka stuk känns det som. Förstår inte vad det är som blir fel, om det handlar om ugnen eller så finns det underförstått sätt att blanda ingredienserna. Har slaviskt följt recept för att det ska bli bra. Men icke.. Tror att det blir fel för att min ugn är lite för varm och följer jag tiden på receptet blir det för torrt. Nu tog jag ut den tidigare, men det är svårt det där att veta exakt. Så det kan gå.
Här är Tobbes lilla Sebastian, den nykläckta familjemedlemmen. Sen har vi Andreas och Mila under.. :)