Bitter much?

Ja lite så känner jag mig allt. Vill spy på allas jävla instagram, snapchat och Facebook inlägg om hur "bra" semester alla har och vad alla jävlar hinner med att göra massa saker. Det är tamejfan inlägg konstant. Men ja klart jag kan tänka att det är ju roligt för de. Men är för bitter och tjurig för att vara den personen nu. Haha. 
Nog för att jag snart jobbat klart och får ha lite semester också. Vi ska ju kicka igång semestern vecka 32 med Ullared som första lilla trip. Mycket efterlängtat att komma iväg. Känns som att tiden går lite långsamt emellanåt bara. Dagarna på jobbet flyter på trots kaotiska dagar med mycket att göra. Tyvärr är det lite att jobba med händerna bakbundna ibland på min arbetsplats. Så det finns delar som behöver bli bättre. Men snart är det inte min huvudvärk längre ändå. Lite så man får tänka 😊
Jag och Enzo sover själva i två nätter nu och det ska bli mysigt bara vi två. Mer plats i sängen klagar vi inte på. 
Imorgon är det jobb som vanligt. Helt ärligt så är jag jävligt glad över att jag ändå kan jobba hemifrån varje måndag och fredag samt varannan torsdag också. Denna vecka är det dock på kontoret jag är tisdag-torsdag. Sen efter jobbet imorgon ska jag åka in till stan för Pinchos med trevligt sällskap. Så vi ska försöka få in oss på samma tåg så att vi matchar. Jag och Jessica kommer gå på i Älvsjö då jag går direkt från jobbet och hon bor ju där. Hur som så ska det bli trevligt iaf! 
Nu ska jag och Enzo sova. Upp tidigt imorgon som vanligt. Tar dock inte bilen imorgon då vi åker kommunalt in till stan, så jag har tur att bli skjutsad. Najs najs. 
Godnatt 😴 
(null)