Summering av 2017

♣2017 startade jag med att vara sjuk. Hade en förkylning som aldrig gav med sig. Men jag köttade mig igenom den och hann även tatuera mig på vägen. Tina och Johana gjorde även de likaså, dock inte likadana tatueringar. 
♣ Jag kom iväg till Hundöarna på Drottningholm med Lexus. Han betedde sig bra och det är verkligen synd att jag inte kommit iväg och tränat med honon fler gånger efter det. Men det har inte varit tillfälle. 
♣ Har varit på Ullared ett x antal gånger 2017 och en hel del pengar har gått åt.. Haha men jag tycker att allt jag köpt har kommit till användning. I think? 
♣ Jag sade upp mig från LS och kände mig otroligt lättad och glad över att jag skulle ta ett kliv mot gud vet vad.. 
♣ Min mamma tog körkort (finally!!) Himla glad för hennes skull. Hon kör nuförtiden min bil till jobbet varje dag, så hon verkar vara glad och känna friheten precis som man själv gjorde när man bara kunde sätta sig i bilen och åka iväg utan att vara beroende av någon. 
♣ Jag var i en period där jag inte visste vad jag ville med någonting. Blev orolig och nedstämd så fort jag tänkte på framtiden. Så det var mycket umgås med hundarna och åka iväg och bara andas. 
♣ Jag var med i en lång rekryteringsprocess och till slut fick jag jobb på Trygghetsfonden TSL. Där jobbar jag idag som kundservice handläggare inom omställning. Jag har framförallt kontakt med företag och fackförbund som då gör en ansökan till TSL vid uppsägning pga arbetsbrist. Den ansökan kommer då till mitt bord. 
♣ Vi var och såg Al Pitchers show, som för övrigt var riktigt rolig! Vi var ute och åt middag tillsammans och det var väldigt mysigt. 
 
 - 
Som sagt har en den bra saker hänt detta år. Men tyvärr så var inte allt bra. Morfar gick bort och det har inte varit detsamma utan honom här. Han lämnade en tomrum efter sig och han finns med i tankarna varje dag hos oss allihopa. Denna jul blev inte som vanligt och ingenting kommer att vara som det var när han fanns hos oss. 
Men vi klarade oss igenom julen med skratt och glädje trots saknaden. Men han var med oss på något hörn ändå, det är jag säker på. 
Nu satsar jag på ett bättre år 2018, ett år där jag gör det jag känner för och det som får mig att må bra. Umgås med nära och kära för tiden är värdefull. 
Det är allt jag önskar mig för det kommande året.