Still alive

Hejsan!
Det är full rulle just nu. Mycket med skolan med förberedelser inför seminarium samt fältrapport som jag håller på med i nuläget. Vi skickade ut en enkät för att göra en undersökning och nu har vi analyserat svaren och eftersom vi ska skriva enskilda rapporter har jag hållit på med min ett tag nu. Arbetet ska lämnas in om en vecka så det är ingen stress egentligen. Jag har bara lite svårt med hur jag ska lägga upp själva diskussionsdelen i rapporten. Men men.. Jag får väl fråga min grupp om råd där. 
Annars så har jag tänkt att jag skulle vara ledig hela sommaren, men riktigt så blir det inte. Har fått sommarjobb på försäkringskassan så det är vad jag kommer att pyssla med i sommar. Får se om jag blir ledig någonting iaf. Hade ju varit skönt det med.. :) 
Vad annars? Jo mamma har hunnit fylla år, hela 50! Vi hade en överraskningsfest i lördags och hade även installerat ny soffa och fåtölj som hon fick av oss alla i present. Så det var lite roddande med att hon skulle vara borta på fm så att vi skulle hinna att flytta soffa, bygga ihop osv.. Sen hade vi alla gjort smörgåstårta som vi åt sedan. Mamma blev väldigt överraskad och glad så det var en lyckad fest med härligt sällskap!
Nästa fest blir ganska så snart. Jocke och Hanna blir 18 år och vi ska slå ihop deras födelsedagar och fira i lokalen hos oss. Så det blir en lite större fest med mat, dricka och hela köret. I och med att det blir fest så ska jag och några till bränna ner till Tyskland på söndag för att fixa lite material.. ;) Så på söndag blir det en väldans mycket bilåkande.. 
Innan jag tar helg så har jag lite skola imorgon och på fredag. Seminarium med diskussioner imorgon och på fredag så har vi en gästföreläsare som kommer till skolan, så det ska jag även där vara med på. Vet dock att flera klasskamrater inte vill gå på en föreläsning då de tycker att det är onödigt att åka dit för en kortare stund. Samtidigt så är jag osäker på om föreläsningen är obligatorisk eller inte i och med att den är enbart för kommunikatörprogrammet.. Well well.. Jag är en duktig student som kommer vara på plats iaf. Det är alltid intressant att höra på någon som faktiskt jobbar med det som jag utbildar mig till. Vi fick ju sammanställa flera frågor i början av utbildningen som de troligtvis ska gå igenom också. Med andra ord finns det nog något vi kan lära oss. 
Nu blir det att ta ut Enzo för efter det ska jag hämta min käre kille på jobbet.   (null)
(null)