Sådäärja

Hello Hello.
Kommer inte ihåg senast jag bloggade men det var ett inte ett positivt inlägg iaf haha. Hur som så fick jag häromdagen resultatet från omtentan som var och hör och häpna - Jag klarade den! Tro mig, ingen blev mer chockad än jag när jag såg den gröna rutan på Ladok. Fy fan vad skönt att ha det avklarat och inte liggandes släpandes. Känns som om jag har kommit i fas med allting i skolan nu. Har dessutom kommit igång med jobbet också för den delen. Trots att det alltid är strul när jag ska fixa något på kontoret. Idag slängdes jag även ut från systemet för det stod bara tekniskt fel hela tiden. Så jag hoppas att det fungerar imorgon. Orkar inte hålla på att felanmäla på måndag. Jag har tänkt dedikera kommande vecka till min hemtenta som jag för tillfället börjat skriva på. Väldigt svårt om jag får säga det själv. Ganska mycket som ska skrivas och analyseras. För den som är nyfiken så är det just nu retorik som står på agendan. 
Annars då? Har hunnit med att umgås med vänner och vi fick till en liten AW där vi spelade biljard tillsammans. Mycket trevligt var det så vi får se när vi får till något annat också.
Vi hade Walter förra helgen och han är fortfarande en liten buskille. Denna helg jobbar Charlie så han är hemma. Han skulle passa Walter idag efter jobbet så jag åkte till honom, mös med Walter och så kollade vi på nya Beck filmen. Efter det så åkte jag hemåt och här sitter jag nu. Enzo va för tjurig för att ens komma och hälsa haha. Well well.. Imorgon blir det väl att försöka skriva mer på hemtentan. Jag har som mål att bli klar innan onsdag. På torsdag ska hemtentan in för att vi ska ha opponering veckan därpå. Sen har vi slutgiltiga inlämning en dag efter opponeringen. Så jag har även en uppgift till som går ut på att skriva en opponering på en persons hemtenta och sedan även framföra opponeringen muntligt. Damn jag som inte ens känner att jag har koll på det jag själv skriver.. hahahaa.
Vi får väl se hur detta går. Vill ha klart min opponering på fredag då jag har planer på helgen. Yolo på allting nudå i och med att jag klarade den där jävla tentan som jag hade noll tro på.. Yey!
Min fina kille 💛