Mitt i veckan någonstans i februari

Så då var det onsdag och dagen har spenderats till att läsa artiklar inför morgondagens seminarie. Det är inte helt lätt att fokusera på att ta in innehållet i artiklarna då det framförallt är väldigt svårt språk och sen har jag en hund som kräver uppmärksamhet. Nato gillar inte alls att jag håller på med något som inte inkluderar honom. Så det har gått långsamt idag. Just nu sitter han och tjurar för att jag bloggar liksom.. Gör lite hyss då och då för att jag ska lämna det jag håller på med för att fixa det han gjort. Oftast är det att gå och sno en sko från skohyllan eller hitta något att äta på som han inte får ha... Han är iaf påhittig. 
 
Skolan går sådär. Det är stress inför skrivandet av C-uppsatsen och närmast ska det kommas på och göras en pilotstudie som jag verkligen vill ska ligga till grund för min stora uppsats sen. Så det gäller att jag verkligen tänker ut vad som blir bäst så att jag gör det så lätt för mig själv som möjligt. Samtidigt känner jag att jag har en idé ena dagen för att på andra dagen byta inriktning helt för att det inte höll hela vägen med den första idén.. Blir tokig på denna eviga stress och all sömn som går åt för att det är oundvikligt att slappna av och tänka på något som inte har med C-uppsatsen att göra. För övrigt så känner jag mig verkligen trött på allt som har med svenskaämnet att göra nu. Vill efter denna termin aldrig höra "SFG, diskursanalys, forskningsteori etc". Ser fram emot nästkommande termin som inte har ett skit med detta att göra (förhoppningsvis). 
 
Ja vad mer har hänt? Det har varit brunch hos Anette, vilket var väldigt gott och trevligt att umgås. Kändes som att det var ett tag sedan vi alla sågs och även om inte alla var med så kunde vi prata ikapp om mycket som hänt i alla andras liv osv. Det ger energi och just nu behövs mycket av den varan. 
 
Annars så är jag mest i en stressperiod där det känns som att livets alla plågor slängs i mitt ansikte hela tiden. Hade varit skönt med semester, utomlands, långt åt helvete för att försöka koppla bort allting. Samtidigt så hade jag säkert inte kunnat göra det ändå. Men en "av" knapp hade varit att föredra faktiskt. När det är lite för mycket tankar som snurrar. Bara kunna stänga av allt så att det blev helt tyst i huvudet hade varit något. Kanske finns medicin för sånt? Eller är det bara från en knarklangare som jag får tag i det mån tro? Hur som, livet är en soppa och jag- jag har en gaffel.