Just another magic Monday

Hello Hello. 
Ännu en helg är förbi och den har spenderats med mamma och Nato. Vi har ätit gott och kollat film när vi inte varit iväg och kollat lite i affärer. 
Igår så åkte vi till Skanssundet och åt middag med Anette, Mats, mamma och pappa. De stänger för säsongen och sista dagen de hade öppet var igår. Så Mats ringde och kollade om vi skulle haka på dit lite spontant, vilket vi ville! 
Nato var lite rastlös därborta, men skötte sig bra ändå! Det är så skönt att han kan följa med på det mesta. Samtidigt så är han matglad, så att motivera Nato är inte så svårt. 
Idag har jag försökt få lite läst i litteraturen. Vi börjar skolan imorgon och det som väntar är en svår termin. Mycket litteratur som ska läsas och det är en av mina svagheter tyvärr. Har så lätt för att tappa intresset och att minnas det jag precis läst. Så ja vi får se hur detta går. Vi fick även gruppindelningar för seminarierna idag och jag blev inte direkt överlycklig över den. Man är alla olika och jobbar på olika sätt. Men hade önskat att jag iallafall hade hamnat med någon som jag faktiskt umgås med. Men noooope. Well well. Jag ska försöka att hålla min tjurighet inombords i skolan. 
Nu ska jag umgås med min lilla gris här hemma. Det är ju måndag idag, vilket betyder att Charlie jobbar kväll och Nato å jag är solo. Har fixat och donat lite här hemma. Det jobbiga med det är att jag börjar störa mig på småsaker. Som att jag tycker att vardagsrumsbordet är lite för stort och onödigt. Eller att soffans kudde vid divanen alltid sticker ut lite trots att jag heeeela tiden går och puttar in den. Men nej. Den ska vara envis och jobbig. Kanske ska packa min ryggsäck inför imorgon så att allt är klart. Kommer ta bilen till skolan för att komma hem snabbare och byta av Charlie som ska till jobbet. Vi har övat lite ensamhetsträning med Nato, vilket gått väldigt bra. Så planen är att fortsätta med det så att han kan vara hemma själv de gånger det krockar lite med skolan och Charlies jobb. Som tur är så har jag bara två timmars pass i skolan för det mesta. 
Jaja nog om det. Ska snart ta ut Nato och sen får vi se vad han vill hitta på.