Happy Thursday

Hej på er! 
Idag har vi hunnit med massor känns det som. 
Vi började med att åka till sandgropen där hundarna röjde ordentligt.. Min lilleman började dock halta på ena bakbenet men han var glad ändå. 
Efter det åkte vi och badade med grabbarna. Det uppskattades väldigt mycket från deras sida. Både Zimba och Balto slängde sig i vattnet men Enzo tog det lite mer försiktigt. De sprang och lekte med pinnar och Enzo skulle äta alger osv.. 
fick massa fina bilder på de i vattnet :) 
Finns så många fler bilder just vid vattnet så kanske lägger ut flera senare.. 
När vi var klara med att bada så åkte vi med Tina till stallet.. Vi tränade hundarna vid hästen och det gick jättebra för allihopa. 
När vi var färdiga där så åkte vi och lämnade Balto. När vi gjort det så åkte vi mot nynäs.. Men först blev det stopp vid donken för att köpa glass :) 
På väg till Lahti stannade vi vid en agility bana och tränade Zimba och Enzo. Det gick asbra det med! 
Får se om vi kommer iväg dit nästa vecka med alla tre grabbar. Får hoppas på det.. 
Enzo är ganska duktig just på att hoppa och gå genom tunnlar.. Slalom och de andra hinderna måste vi dock öva mer på.. Det var iallafall ett stort ställe och det var nog inte ett enda hinder som jag saknade där faktiskt. 
Stort plus för det! 
Långt inlägg det blev.. Men det kunde ha blivit längre om jag hade dragit ut lite på det och lagt upp precis ALLA bilder.. Det var flera hundra på telefonen.. Suck att gå igenom alla som blev dåliga sen.. ;) 
Hare bra! 
 
1 Moster:

skriven

Åååå vilka härliga bilder!!
Oooo jättekul att Tina o du kom förbi och förgyllde min tillvaro!!
Var är det någonstans ni badar?

PUSS

Svar: Det är där vi brukade bada med hundarna :) tjursjön tror jag du kallade den.

Kommentera här: