Identitetskris

Hello. 
 
Här sitter jag och Nato och chillar i soffan samtidigt som tvn är på i bakgrunden. Har precis varit ute på en promenad som var väldigt behaglig. Charlie jobbar kväll så han kommer hem senare idag. Men det gör inte oss något, vi har varandras sällskap. Dessutom så finns det typ alltid något att pilla på här hemma. Men bara för att det finns saker att göra, betyder inte att jag faktiskt gjort dem.. :) 
 
Anyway, vad har hänt sedan sist? Inte så mycket kanske. Skolan har kickat igång och är återigen på ett plan där man inte förstår vad som sker eller vad vi håller på med. Hehe. Förhoppningsvis krigar jag igenom denna sista termin som jag gjort med alla de tidigare. Något roligt som hänt är att Julia, Anton och Hanna skaffat två katter!! Såå söta så och de har kommit till ett kärleksfullt hem där dem kommer stortrivas. 😺
 
Idag har jag och Charlie varit hos veterinären med Nato där dem tagit lite prov på hans furunklar och även ett prov i ena örat som varit väldigt torrt. Så nu ska vi behandla furunklarna med någon spray, samt örat ska behandlas med rengöring och droppar som ska ta bort svampinfektionen. Så nu håller vi tummarna för att det blir bättre med alltihopa. Får se vad provsvaren säger sen. 
 
Annars så har det inte hänt så mycket mer idag. Jag har hållit på med tvätten, försökt att läsa lite redovisning samt kollat serie. Så det har inte blivit en allt för produktiv dag direkt. I och för sig, väldigt skönt med såna dagar ibland också. Imorgon är det föreläsning och så ska vi troligtvis få en uppgift som min grupp ska redovisa på fredag. Vet inte riktigt vad det är för uppgift än, men troligtvis skriva en kritisk text på 3-4 sidor. Lärarna som vi har denna delkurs är inte de mest tydliga om vi ska säga så.. 
 
Snart är det också oktober redan. Känns som att tiden går så himla fort. Jag lämnade in mitt praktikavtal idag, vilket är ett avtal som min handledare undertecknat som en sorts garanti om att jag har en praktikplats och ska starta i november. Så det ska bli spännande. Behöver också söka en massa jobb då jag går ut i januari. Det är ganska snart egentligen. Känns så overkligt att jag inte ska plugga mer? Tre år går verkligen enormt snabbt! 
 
Ska försöka njuta lite av denna sista termin och vara glad för att det är mycket jag klarat av som jag då inte trodde att jag skulle göra. Så vad är egentligen en tenta i företagsekonomi när jag skrivit en över 30 sidor C-uppsats? Det går nog bra till slut.