Ledigt

Åhh så vare sommarlov för min del! Man kan ju säga att denna termin varit något utöver det vanliga. Jag skickade in min uppsats för två veckor sedan på ett ungefär och i onsdags så var det dags för mig att opponera samt försvara mitt arbete. Det gick bra tror jag, det är så svårt att veta om man blir godkänd på sådana grejer när examinatorn inte säger någonting. Så det är lite nervöst. Inom två veckor borde jag få resultat och jag är rädd för att jag har missat något i min uppsats eller att den språkliga biten inte håller hela vägen. Hade varit så skönt att bara kunna släppa det där! Men jag lever på hoppet just nu. Får se hur det blir sen. 
Annars så har jag säkert gjort en del saker som jag inte kommer ihåg just nu. Men det har blivit en del arkenzoo-promenader med Nato, umgänge med familj, vänner osv. Grejen är att jag främst suttit och klurat på min uppsats, så det känns inte som att jag gjort mycket alls. I lördags var jag ute med Moa och Malin och käkade på Thaibåten på söder. Hade aldrig varit där tidigare så det var ett trevligt ställe. God mat, härligt sällskap och bra läge där vi hade bord. Tidigare på lördag förmiddag var vi även flera stycken från familjen som åkte till Orminge karnivalen som jag faktiskt blev positivt överraskad av att de var stort och roligt. Nato hängde också med och trots att det var väldigt varmt så skötte han sig galant! Till mina bröders och Charlies stora glädje så hade de även donut-vagn där som sålde färska munkar. Såklart köpte de flera olika med sig hem. Gårdagen bestod av morsdag firande där vi lunchade med frallor hemma hos mamma och pappa. Efter det så lämnade jag och mamma Nato hemma hos oss för att sedan bege oss till mormor där vi käkade lite pizza-middag med Anette och Johnny också. Mycket trevlig helg med andra ord! 
Idag kan man säga att jag har klättrat lite på väggarna här hemma. Har försökt rensa bort vinterskor, Natos jackor och tröjor och sen lämnat i vårt förråd. Jag gillar vårt lägenhet för att den är ny, fräsch och har bra vitvaror. Men satan vad dålig förvaring det finns här. Rensade i min garderob för att få in tre trådbackar, just för att få lite mer struktur. Men det känns som att vi har alldeles för mycket grejer för denna lilla lägenhet. Hade varit najs med en inredare som fick fria tyglar och kunde maxa lägenheten med space och även mysighetsfaktor. Vill ha mer enhetligt och mysigare. Dock är det i mina drömmar för allt är så himla dyrt just nu. Har ju en specifik soffa som jag är lite intresserad av att köpa. Har inte ens testat att sitta i den utan har bara gjort den bedömningen utifrån bilder. Men den har jag haft ögonen på ett tag nu. Det är tyvärr bara den lilla detaljen att den kostar 20 tusen. Sååå.. jaa det är inte en prioritet atm. 
Något som är prioritet just nu är iaf Nato som ska till veterinären på torsdag för att vi ska påbörja (förhoppningsvis påbörja) en allergiutredning då han har furunkler på tassarna. Roligt va? Att få en till liten kille som är allergisk mot något. Vi har även köpt nytt allergifoder för att börja vänja in honom på det då jag vet om att vi först kommer att få gå på en foderelimineringsdiet. - Been there, done that! Med andra ord så har jag redan börjat förbereda. Jag hoppas med allt jag har att det är något allergi vi faktiskt kan få bukt på. Med Lexus försökte vi verkligen med så mycket olika behandlingar och inget hjälpte honom tyvärr. Nu är jag tacksam för att Nato inte har riktigt som han hade med alla kockor på kroppen som kliade och ramlade av.. Usch nej stackarn. Han kallades ju för 'patches' en period där han hade massa kala fläckar. - Det är absolut inget som jag önskar för någon hund att få. 
Vi var nyligen ute i Eskilsparken för lite lek med Sigrid, vilket Nato tyckte var otroligt roligt. Det är verkligen härligt att se hur han och Sigrid leker så bra tillsammans. Så ljusglimtar hittar man nog ändå om man letar efter dem.