Cliffhanger

Hello Hello,
 
Sitter och bloggar från landet med tre av mina bröder, Johnny, Andy och Nato. Vi kom ner igår och det har varit väldigt varmt och fint väder här idag. Det har inte varit något vidare väder för Nato dock då det varit lite för varmt för honom. Men vi har haft det mysigt ändå. Han kan gå in och ut som han vill och tror att han iaf njuter av den friheten. Vi blir dock inte långvariga här utan åker hem imorgon redan. Charlie jobbar, så han är inte med oss hit. Lite tråkigt men så är det. Därför är det skönt också att vi inte är borta flera dagar utan att det blir lite spontant ibland. 
 
Vi har hunnit fira midsommar och även då var vi alla på landet. Fullt hus och det var mysigt att umgås och roligt att Hanna tagit över femkampen som jag annars brukar hålla i. Hon har hjälpt mig tidigare och är väldigt grym på att fixa och komma på saker. Så detta år skrev jag att jag inte kommer fixa någon femkamp och Hanna sa att hon kunde lösa det. Kul att faktiskt kunna vara med och tävla! - Självklart vann mitt lag också :) 
 
Vad mer har hänt? Jo - JAG KLARADE UPPSATSEN! Så nu är jag färdig med den skiten och behöver inte tänka på det något mer. Nu har jag resten av sommaren framför mig med avkoppling och inte behöver tänka på något skolarbete eller sånt. Så himla skönt och är så glad över att jag blev godkänd. Det var väldigt krävande att skriva det där arbetet. Så nu är den största delen av min akademiska utbildning färdig som är grunden till att jag får min kandidatexamen. Till hösten väntar lite praktiskt arbete då vi ska ut på praktik och även få lite uppfräschade kunskaper inom företagsekonomi. - Men det är lite mer än 2 månader kvar. Så nu ska jag bara ta det lugnt och inte tänka på det. :)
 
Klockan börjar bli mycket och folk ska strax gå och lägga sig här i Hundby. Så det är väl strax dax för mig också. Känner mig inte trött, så får se hur bra det går att somna.