En kväll i juli

Hello hello! 
 
För många så har den första semesterveckan startat och tydligen så var det kaos ute på vägarna igår. Dock så var det ganska lugnt när jag åkte hem från landet igår så det påverkade inte mig i varje fall. I lördags så åkte jag, Charlie och Jesper ner till landet där även Tobias & Emelie med barn befann sig. Mamma och pappa anslöt ganska kort tid efter att vi kommit ner och på söndagen så kom Johnny, Jocke och hans kompis Elias ner även dem. Även om vädret inte varit det allra bästa så har det varit trevligt att vara nere på landet och Nato har nog också haft det bra. Då Charlie inte har semester och jobbade idag så åkte vi hem igår. Jag hade kunnat stanna kvar, men det var flera som åkte hemåt. Dessutom så åkte mamma och pappa iväg mot Ullared också. Hade också velat åka ner till Gekås, även om jag nyligen varit där haha. 
 
Vad mer har hänt sedan sist? Hunnit med middag och lite halvt firande av Moa som fyllt år. Så jag, Malin och Moa åt middag på Basta där uppe på Åhlens huset. Maten var god och sällskapet var som vanligt perfekt. Så det var en lyckad kväll helt enkelt och mysigt att få umgås lite. 
 
Jag har varit på jakt efter praktikplats då jag börjar min sista termin till hösten. Då har min kära skola lagt praktik från november till januari då vi slutar. Det har varit ganska svårt att få svar från företag faktiskt och om jag fått svar så har det varit svårt att få till en enligt dem "bra praktikperiod" just då. - Vilket jag kan förstå. Det är många som är jullediga under december, så hur ska de underhålla en praktikant? Placeringen på praktiken är inte direkt optimal tycker jag. Men men. Jag har iallafall lyckats hitta en organisation som erbjudit mig en praktikplats, så känns väldigt skönt att ha det klart innan den sista terminen börjar. 
 
Med andra ord så har jag egentligen INGENTING som jag behöver tänka på när det kommer till skolan just nu. Men min härliga stress-hjärna tänker ju på alla andra scenarion som kommer efter att jag är klar med min utbildning och vad som ska hända då osv osv. Men jäklar vad allt hade löst sig om jag hade några miljoner på kontot faktiskt. Då hade jag faktiskt inte haft något att blogga om förutom om alla sakerna jag köpt och gjort om så var fallet. Min tid kommer hahaha. 
 
Hur som helst så får man ta och uppskatta de mindre sakerna i livet. Så som denna dag har varit väldigt behaglig och trevlig. På eftermiddagen så tog jag och Nato en promenad med Anette och Sigge, därefter åkte vi med dem hem där vi käkade middag och umgicks lite. Väldigt trevligt och blev även servad av Mats där han tvättade min bil! Väldigt omtänksamt och det kändes jätteskönt att få den tvättad. - Det var behövligt! Nato och Sigrid hann även med brottning och lek innan jag och Nato tackade för oss och åkte nöjda hemåt. 
 
Så denna kväll avslutades på ett bra sätt. Vädret var också över förväntan bra. Hann även med en snabb handling på maxi då min sambo önskat hem lite varor. Men jag får se vad resten av sommaren bjuder på helt enkelt. Hoppas på fler sådana här kvällar iaf!