Helgen

I fredags hämtade jag upp Charlie från jobbet och så åkte vi till Linköping till ett spahotell. Vi kom dit vid halv 7 tiden och åt en god middag på plats. Efter middagen var vi i rummet en stund och kollade lite film innan vi tog på oss badkläder för att gå ner till spat. 
När vi väl var där så tyckte vi tyvärr att det var väldigt litet. Det kom ner och mer folk så ett sånt litet spa blir ju tyvärr trångt då. Vi var där i knappt en timme innan vi båda kände att det räckte. 
Dagen efter åt vi en god frukost innan vi begav oss hemåt. Familjen hade planerat en middag tillsammans, så vi hade en trevlig eftermiddag/kväll när vi väl kom hem. 
Idag så åkte jag, Charlie och Enzo till skogen en sväng och Enzo fick springa efter bollen. Sen styrde vi bilen mot Alfredsson’s i tungelsta där flera härliga människor befann sig för att äta middag. Mycket trevligt! 
Jag och Charlie passade på att ta foton till ett skolarbete som jag har också, så jag är nöjd. 
Imorgon blir det skola för att jobba på en uppgift och sedan fixa mitt prat till presentationen jag har på tisdag. Suck. Ser inte fram emot det. Men men. 
Talk 2 u later!
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)