Monday

Hello.. 
Ny vecka och jag hade tänkt övningsköra med Joakim nu på kvällen men blev sjukt otaggad när det är iskallt ute samt att klockan va lite väl mycket. Eller ja.. Det är ju självklart en tolkningsfråga, men det är en fördel om han kör mer i dagsljus så här i början. Han har ju kört lite innan, men nu var det ett tag sedan och vi behöver ta nya tag. Får se om vi kommer ut imorgon någonting. Vill ju helst inte ha så mycket trafik heller när han ska köra. Well well. 
Just nu så längtar jag efter att ha något att se fram emot. Känner stress inför besked om jag kommer in på skolan denna gång eller inte. Vad ska jag göra istället, hur ska jag gå vidare osv osv. Så hade velat ha roliga saker att se fram emot. Julafton med släkten är ju mysig såklart, om nu alla ska fira tillsammans? Förra året var ju annorlunda med corona. Tycker dock att vi borde ses ändå, alla är ju fullt vaccinerade nu. Men annars så är väl vi hemma hos oss bara. 
Hade varit så skönt att veta vad jag ska göra till januari dock. Vill så gärna komma in på skolan. Samtidigt så vet jag hur sänkt jag blev förra gången.. Håller tummarna iaf. 
Utöver detta så har helgen varit bra. Jag, Jocke och jesper åt taco plåt till middag i lördags och sen dök C upp så satt vi två och kollade på Så mycket bättre med Enzo också såklart! 
Apropå Enzo så hade han spytt i buren häromdagen. Vet inte varför, om han blev åksjuk eller nåt. Men äckligt var det iaf och försökte få bort så mycket som möjligt medan jag höll honom i kopplet och utan grejer att göra rent. Men fick bort filtarna och har nu tvättat de iaf. Hoppas iaf att det bara var en tillfällig grej och att det inte är något som kommer bli vanligt nu. Det vore jäkligt jobbigt isf.. 
Nu ska jag kolla lite på antingen tv eller telefon innan jag ska lägga mig. Mår lite smått illa och tror det är för de två mackorna jag åt för ett tag sen haha. Bröd är inte alltid bra för magen, men det kan va gott 😁
(null)

(null)