Hot

Helloo..
Så har en hel vecka gått sedan vi hördes av sist. Ja vad har jag haft för mig då? Torsdagen spenderades med Tinky och i fredags bar det av till Ullared tillsammans med Anette, Emma, Mamma och Tobias. Vi hade det trevligt och jag köpte mest saker till hundarna, som vanligt när jag är där. 
Vi kom dit vid 8 på morgonen och åkte därifrån vid 12. Så vi kom hem i lagom tid och jag var så himla trött! 
Lördagen var det att ta det lugnt. Jag tog med mig Tobias, Jonas och Pontus och åkte till Tyresö centrum för att gå förbi Emmas jobb, då hon hade ett litet event. Så Tobias shoppade lite av henne och sen gick vi med Jonas för att han skulle klippa sig. Blev jättebra och sen bar det av hemåt. 
Igår så tog jag med Jesper och hundarna för att de skulle få bada lite i havet. Tror de tyckte det var skönt då det varit så himla varmt de senaste dagarna. Har inte blivit några längre promenader alls. Till och med jag, som aldrig har annat än leggings, satte på mig jeansshorts ígår och även idag till jobbet. Det är dock inte lika varmt idag som det var igår, men shortsen funkar :) 
Nu sitter jag här på jobbet och har ätit lite jordgubbar. Inväntar Tina för en fika haha. Hon ska komma förbi här nämligen. Sen får vi se om vi hittar på något mer.